
"Inat Brewery” proizvodi pivo isključivo po tradicionalnim receptima, bez dodatka eksternih šećera, veštačkih boja i aroma. Sva naša piva su nepasterizovana, vešto uravnotežne gorčine i ukusa.
Koristimo vrhunski nemački “Weyermann” Slad.
Trenutno vam nudimo: Inat „Lager“ i Inat „IPA“. Lager je tradicionalni bavarski recept starog, dobrog, gorkog piva, a IPA uz dodatak odabranih vrsta najkvalitetnijeg Hmelja, je nešto što ni jednog pivopiju ne može ostaviti ravnodušnim.
Kvalitet
Uz precizno projektovanje procesa proizvodnje, prvoklasni sastojci su imperativni u stvaranju Piva, neosporivog kvaliteta, teksture i naravno ukusa.
- Voda - (ponekad zanemarena) je jedan od osnovnih sastojaka Piva. Njen kvalitet je baza i predispozicija za stvaranje vrhunskog PIVA. Inat Brewery koristi najsavremenije procese, kako bi vodu oslobodili svih nečistoća, istovremeno zadržavajuci željeni nivo minerala, preko-potrebnih za stvaranje Piva "dubokog", slojevitog ukusa!!!
- Slad - Potentnost i aroma Slada, pored kvaliteta same žitarice, najviše zavise od konstantnosti proizvodnih procesa. Iz tih razloga Inat Brewery iskljucivo koristi Slad renomirane Weyermann® Sladare.
- Hmelj - Opijajuci miris i aroma Hmelja, kao i njegova izvanredna raznovrsnost, su nas i navele na korak stvaranja PIVA. Hmelj (ne kao svaki začin) je glavni "krivac", skoro beskonačanih mogućnosti varijacije tona i intenziteta ukusa Piva. Naći idealan spoj, isprepletanih aroma, je naša najvažnija misija, i opsesija :))
- Kvasac – Najdelikatniji sastojak piva, kvasac svojim potrebama diktira process fermentacije. Izbor pravog kvasca, njegova konstantnost, kao i prilagodjavanje uslova fermentacije, potrebama izabranog kvasca, su najveći izazovi pri stvaranju kvalitetnog i konstantnog Piva.
Inat Brewery svakoga dana vredno istražuje načine održavanja i poboljšavanja kvaliteta vašeg omiljenog piva.